ЕКОЛОГІЯ ТВАРИН - Лисенко, Г. М.; Пасічник, С. В. (Видавництво НДУ, 2017)
Даний посібник призначений для студентів природничо-географічного факультету НДУ імені Миколи Гоголя. Мета посібника – допомогти студентам у вивченні екології тварин.
Навчально-методичний посібник для студентів біологічних спеціальностей