Видатний діяч культури та освіти із Чернігівщини - Криловець, М. Г. (Видавництво НДУ, 2021)
Стаття присвячена життю та діяльності видатного, в свій час, діяча культури, освіти, людини неординарної долі, нашого земляка Євфима Івановича Фесенка, який вважав віру, освіту, виховання і працьовитість найвищими етичними категоріями, а своїм життєвим прикладом довів, що завдяки їм людина може досягти значних успіхів у своєму житті.
Keywords: культура; виховання; підприємництво; друкарська справа