ПСИХОЛОГІЯ ЛЮДИНИ: Л.С. Виготський та сучасна наука - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2020)
Провідною ідеєю збірника "Психологія людини: Л. С. Виготський та сучасна наука" є те, що культурно-історична теорія Л. С. Вигот-ського має не тільки історичну цінність, але в першу чергу має бути використана в сучасних психологічних дослідженнях, відповідаючи на актуальні запити теорії та практики. Опубліковані роботи вчених з України, Білорусії, Ізраїлю, Росії, інших країн. У збірнику представлені роботи, присвячені культурно-історичній психології Л. С. Виготського. Розглядається система поглядів Л. С. Виготського та його ідеї, які можуть бути покладені в основу сучасних досліджень різних наукових проблем. Перший збірник побачив світ у 2018 році. Збірник буде корисний у першу чергу фахівцям у галузі психології, а також філософам, соціологам, педагогам.
Збірник статей за редакцією М. В. Папучі. Випуск 2–3.