ПОЛІТИЧНА ГЕОГРАФІЯ СВІТУ - Прудько, В. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студен¬тів історико юридичного факультету, спеціальності «Міжнародні відно¬сини суспільні комунікації та регіональні студії». В посібнику представлено програму курсу, плани семінарських занять з методич¬ними рекомендаціями до них, список рекомендованої літератури, орієнтовний перелік питань для самопідготовки.
Навчально-методичний посібник