МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ У КРАЇНАХ ВИШЕГРАДСЬКОЇ ЧЕТВІРКИ ТА УКРАЇНІ: ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ - Лях, Владислав Михайлович (My University, 2019)
Науковий керівник: кандидат історичних наук, доцент Дудка Лариса Олексіївна