Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку. Всеукраїнська студентська науково-практична конференція - (:unkn) unknown (My University, 2017)
Збірник наукових статей студентів спеціальності «Дошкільна освіта». Програма конференції