Громадянська та історична освітня галузь середньої освіти: виклик для навчальних закладів та варіанти відповідей - (:unkn) unknown (НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Збірник привсячений сучасним проблемам громадянської та історичної освітньої галузі середньої освіти і охоплює такі проблеми: програмні результати навчання та методика їх досягнень; відбір змісту навчання до уроків предметів громадянської та історичної галузі; здобувачі середньої освіти як співорганізатори освітнього процесу; методи організації освітнього процесу: між класикою та новаціями; формувальне та контрольне оцінювання програмних результатів навчання; підготовка учителів громадянської та історичної галузі в ЗВО. Видання призначене для здобувачів вищої освіти , науково-педагогічних працівникі, учителів-практиків.
збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції
Keywords: Громадянська освіта; Історична освіта; Громадянська та історична освітня галузь; Середня освіта; Програмні результати навчання; Зміст навчання; Підготовка учителів; Навчання історії