Методичні рекомендації до виконання курсових робіт зі спеціальності 106 Географія - Барановський , М. О.; Барановська, О. В.; Мирон, І. В. (НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Методичний посібник містить поради до написання й оформлення курсових робіт із географічних дисциплін. Призначений для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються на спеціальності 106 Географія. Посібник стане в пригоді вчителям географії та учням при написанні та оформленні науково-дослідницьких робіт.