Наратив як засіб створення особистістю свого життєвого шляху - Кресан О. Д. (My University, 2007)
Стаття присвячена психологічному аналізу наративу як засобу створення, конструювання особистістю свого життєвого шляху. Розглядаються особливості наративу, що дозволяють особистості як автору свого дискурсу усвідомити авторство свого життя і стати його суб’єктом.
Keywords: наратив; особистість