Регіональна культура як засіб удосконалення фахової підготовки майбутніх вихователів - Матвієнко, С. І.; Matvienko, Svitlana; Матвиенко, Светлана (Імідж сучасного педагога: науково-практичний освітньо-популярний журнал, 2010)
Розглянуто окремі аспекти професійної підготовки майбутніх вихователів до використання елементів регіональної культури. Основну увагу актуалізовано на обґрунтуванні організаційно-педагогічних умов професійної підготовки майбутніх вихователів до практичної роботи з дошкільниками засобами культури рідного краю.
Regional culture as a means of improvement of professional training of future educators
Региональная культура как средство совершенствования профессиональной подготовки будущих воспитателей
Рассмотрены отдельные аспекты профессиональной подготовки будущих воспитателей к использованию элементов региональной культуры. Основное внимание актуализировано на обосновании организационно-педагогических условий профессиональной подготовки будущих воспитателей к практической работе с дошкольниками средствами культуры родного края.
Keywords: фахова підготовка вихователів; профессиональная подготовка воспитателей