Людина та її реальність Збірник матеріалів ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2022)
Збірник містить матеріали доповідей учасників ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Людина та її реальність", яка відбулася 24-25 листопада 2021 р. У збірнику аналізуються стан та перспективи досліджень психології людини; висвітлюються теоретико-методологічні проблеми сучасної науки; вивчається проблема емпіричних психологічних досліджень. Значна увага приділена роботі з реальністю людини в психологічних практиках. Розглядаються питання освітньої взаємодії в умовах нової української школи (зокрема, в інклюзивній освіті). Збірник буде корисний фахівцям, які цікавляться проблемами психологічної науки, та студентам, які вивчають психологію.