ПРОБЛЕМИ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ вип. 8 - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Збірник склали науково-методичні статті викладачів, студентів та аспірантів факультету культури і мистецтв. Висвітлюються актуальні питання мистецької освіти: мето¬до¬ло¬гіч¬н¬і проблеми формування особистості засобами музичного мис¬тец¬т-ва, мис¬тецтвознавчі аспекти професійної підготовки май¬бутніх учи¬те¬лі¬в мистецьких дисциплін, проблеми мистецтвознавства та вико¬нав¬ського мистецтва.
Збірник науково-методичних статей