ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ СТАНУ ПОВІТРЯНОГО БАСЕЙНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ТА ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ - РУДЬКО, Роман Юрійович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр, Освітньо-професійна програма: географія рекреації та туризму, Спеціальність:103 Науки про Землю Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, докт. геогр. наук, професор Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент