Формування елементарних економічних знань в учнів початкової школи - Алькіна, Дарина Андріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.пед.н., професор кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Коваленко Є.І. Рецензенти: к.пед.н., викладач кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Клунко Р.Ю. к.пед.н., вчитель-методист гімназії №3 м.Ніжин Кирилюк С.Д.