Почаiвськi стародруки з книжкового зiбрання протоiєрея Андрiя Хойнацького в бiблiотецi Нiжинського державного унiверситету імені Миколи Гоголя - Морозов, Олександр Сергійович (Державний історико-культурний заповідник м. Острога; Острозьке науково-краєзнавче товариство «Спадщина» імені князів Острозьких, 2020)
Морозов, О.С. Почаiвськi стародруки з книжкового зiбрання протоiєрея Андрiя Хойнацького в бiблiотецi Нiжинського державного унiверситету імені Миколи Гоголя // Острозький краєзнавчий збірник / Державний історико-культурний заповідник м. Острога; Острозьке науково-краєзнавче товариство «Спадщина» імені князів Острозьких. – Випуск 11. – Острог: ФОП видавець Свинарчук Р. В., 2019. - с. 272-279
Keywords: Андрій Хойнацький, протоієрей; Стародруки; Почаївська друкарня