Роман Панаса Мирного та Івана Білика «Хіба ревуть воли, як ясла повні?»: семантична поліфонія художніх образів - Осадча, Лідія Петрівна (My University, 2024)
Науковий керівник – канд. філол. наук, доцент кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики О. М. Капленко. Рецензент – канд. філол. наук, доцент кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики Н. І. Михальчук. Рецензент – канд. філол. наук, лектор Центру практичної освіти «Накипіло», виконавчий директор видавництва Yakaboo Publishing К. П. Ісаєнко.
Keywords: художній образ, психологізм, семантична поліфонія, Панас Мирний, Іван Білик, роман