Формально-граматична будова і комунікативна організація багатокомпонентних складнопідрядних речень у художньому мовленні Василя Шкляра - Кабиш, Анастасія Анатоліївна (My University, 2024)
Науковий керівник – канд. філол. наук, доц. кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики Вакуленко Г. М. Рецензент – канд. педагог. наук, доц. кафедри української мови, літератури, культурології та журналістики Голуб Н. М. Рецензент – канд. філол. наук, доц., учитель української мови Ніжинського ліцею Ніжинської міської ради Чернігівської області при НДУ імені М. Гоголя Петрик О. М.