БЕЛІГЕРАТИВНИЙ РЕЛЬЄФ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ – ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗМІЩЕННЯСТІ РОЗМІЩЕННЯ - Федорець, Роман Дмитрович (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр географії, туризмознавець, викладач географії; Освітньо-професійна програма: географія туризму Спеціальність: 106 Географія Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко Ю.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Барановська О.В. Рецензент: канд. геогр. наук, старший викладач Безпала О.В.