ОСОБЛИВОСТІ, ПРОБЛЕМИ ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ - ПОЗНЯКОВА, Наталія Валентинівна (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА На здобуття освітнього рівня магістр, Освітньо-професійна програма Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент