Формування компетентності в діалогічному мовленні студентів ЗВО у контексті діяльнісного підходу - Степаненко, Світлана Олексіївна (My University, 2021)
Науковий керівник: к. п. н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Плотніков Є.О. Рецензенти: к. п. н., доц. каф. германської філології та методики викладання іноземних мов Таран О.М., к. п. н., доц. каф. прикладної лінгвістики Ларіна Т.В.