Методика навчання української мови - Рудюк, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Навчально-методичний посібник містить вступну лекцію, тематику практичних і лабораторних занять, перелік орієнтовних питань до іспиту, рекомендовану основну та додаткову літературу, інтернет-ресурси. Крім того, запропоновано фрагменти апробованого досвіду в ЗЗСО: плани-конспекти уроків, виховних заходів, оформлення класної кімнати. Запропоноване видання адресовано майбутнім учителям української мови, студентам філологічних факультетів педагогічних вишів, методистам, аспірантам, викладачам.
Keywords: українська мова; методика; методика навчання української мови