Геотопонімічний аналіз території Луганської області - Прокоф’єв, Роман Олексійович (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр; Освітньо-професійна програма: Географія, Галузь знань: 10 Природничі науки, Спеціальність: 106 Географія; Науковий керівник: Барановська Ольга Віталіївна, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Філоненко І. М., кандидат географічних наук, доцент