Завдання та методичні рекомендації до практичних та лаборатор них занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання технологічної освітньої галузі в початковій школі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освіта - Гордієнко, Т. В.; Шевчук, М. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Видання містить завдання та методичні вказівки щодо підготовки до практичних і лабораторних занять з навчальної дисципліни «Теорія і методика навчання технологічної освітньої галузі в початковій школі», які передбачають поглиблення. конкретизацію та систематизацію знань. Додається також опис самостійної роботи з навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освіта.