Світовий ринок інформаційних послуг: тенденції та перспективи розвитку - Гець , Анна Андріївна (My University, 2026)
Міністерство освіти і науки України Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя ННІ природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій Кафедра географії, туризму та спорту Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 103 Науки про Землю КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Світовий ринок інформаційних послуг: тенденції та перспективи розвитку Студентки Гець Анни Андріївни Науковий керівник: Афоніна Олена Олексіївна кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко Ірина Миколаївна кандидат географічних наук, доцент