МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ МОВЛЕННЄВОГО САМОВИРАЖЕННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ - Аніщук, А. М. (My University, 2018)
У статті визначено основні концептуальні засади організації моделі оптимізації мовленнєвого самовираження в умовах ЗДО.
OPTIMISATION MODEL OF SPEECH SELF-EXPRESSION IN PRESCHOOLERS
The article reveals basic conceptual foundations of the model of optimization of speech selfexpression at pre-school educational establishments.
Keywords: концептуальні засади, мовленнєве самовираження; модель оптимізації, мовленнєве середовище, мовленнєва культура.