Організаційно-педагогічні умови формування соціального досвіду дітей 5 років засобами ігрових технологій - Буханиста, Тетяна Юріївна (My University, 2021)
Наукова робота присвячена аналізу проблеми формування соціального досвіду у дошкільників 5 років. Здійснено науковий аналіз поняття «соціальний досвід». Визначено особливості засвоєння соціального досвіду дітьми середнього дошкільного віку. Надано соціокультурну характеристику гри та відповідних ігрових як засобу формування соціального досвіду дошкільників. Проведено експериментальне дослідження з виявлення та перевірки організаційно-педагогічних умов формування соціального досвіду в дітей 5 років засобами ігрових технологій. Розкрито методику організації роботи з перевірки організаційно-педагогічних умов формування соціального досвіду в дітей середнього дошкільного віку засобами ігрових технологій. Надано результати проведеної експериментальної роботи.
Organizational and pedagogical conditions for the formation of social experience in children of 5 years by means of Game technologies
Keywords: соціальний досвід; соціалізація дошкільників