Матеріали І (ХХІ) Міжнародного наукового семінару «РОЛІТ в історії української культури» - (:unkn) unknown (Видавництво Миколи Лисенка, 2021)
Під загальною редакцією Т.М. Лебединської, кандидата філософських наук, професора, члена Національної спілки письменників України