ЕТНОГРАФІЧНІ МОВНІ РЕАЛІЇ В ПОТТЕРІАНІ ДЖ. РОУЛІНГ ТА СПОСОБИ ЇХ ПЕРЕКЛАДУ - Сукманюк, Олена Іванівна (My University, 2021)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна канд.пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов , Рецензент: Тезікова Світлана Володимирівна канд.педаг.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов, Рецензент: Васильєва Олена Григорівна канд.філол.наук, доцент кафедри германської філології .