ФОРМУВАННЯ ЦІННІСНО-СМИСЛОВИХ ОРІЄНТАЦІЙ СТАРШОКЛАСНИКІВ У СУЧАСНОМУ МУЗИЧНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Маричевська, Юлія Ігорівна (My University, 2018)
Науковий керівник – кандидат педагогічних наук, доцент Дворник Ю. Ф.