ПАРТНЕРСЬКА ВЗАЄМОДІЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА СІМ'Ї ЯК ОСНОВА ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ДИТИНИ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Бобро, Л. В. (My University, 2022)
У статті розглядається надзвичайно актуальна проблематика, що стосується партнерської взаємодії закладу дошкільної освіти та сім'ї як основи гармонійного розвитку особистості дитини дошкільного віку. У ході теоретичного дослідження визначено, що сім'я являється первинним джерелом розвитку дошкільника. З'ясовано, що спільна взаємодія дошкільного закладу та батьків може забезпечити гармонійний розвиток особистості дитини. Досліджено та зазначено основні завдання спільної діяльності освітнього закладу і сім’ї, виконання яких забезпечить гармонійний розвиток дітей дошкільного віку.
Keywords: партнерська взаємодія, гармонійний розвиток; дошкільник, сім'я, заклад дошкільної освіти