Методика тестування рівня сформованості лексичної компетентності в учнів старшої школи - Пішта, Павло Ярославович (My University, 2022)
Науковий керівник: Плотніков Є. О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Таран О. М., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Ларіна Т.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики