РОЗРОБКА МАЛОПОТУЖНИХ ТРИФАЗНИХ ДВИГУНІВ ДЛЯ СУЧАСНИХ РУХОМИХ ПРИСТРОЇВ - Стрільця, Максима Вікторовича (My University, 2020)
Магістерська робота складається зі вступу, двох розділів, висновків, списку використаних джерел із 44 найменувань та додатків. Загальний обсяг роботи становить 91 стор., на яких представлено 29 рисунків, 4 таблиці та 4 додатки. У роботі розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку транспорту з електроприводом в Україні та у країнах Європи. Проаналізовано ефективність використання електродвигунів різного типу в сучасних рухомих пристроях: фізичну, економічну та екологічну складові. Визначено ефективні способи керування двигуном.
Keywords: асинхронний електродвигун; синхронний електродвигун; синусоїдальний сигнал; широтно імпульсна модуляція; частотний перетворювач; векторне управління; мікроконтроллер