Організація та економіка фармації. Крок-2: збірник тестових завдань для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «КРОК-2»: навч. посіб. для студентів 3 курсу спеціальності «Фармація» - Рудник, А. М.; Федченкова, Ю. А.; Сімонян, Л. С.; Москаленко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У навчальному посібнику зібрана база тестових завдань з дисципліни організація та економіка фармації іспиту «КРОК-2» за 2005–2024 роки. Тести згруповані за темами, жирним шрифтом виділені ключові слова та правільні відповіді. Видання має на меті допомогти студентам у систематизації знань при самопідготовці до успішного складання ліцензійного іспиту «КРОК-2».
Keywords: фармація; КРОК-2; іспит