ОСНОВИ ДИПЛОМАТІЇ ТА ДИПЛОМАТИЧНОЇ РОБОТИ - Прудько, В. О. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів історико-юридичного факультету, спеціальності «Міжнародні відно-сини суспільні комунікації та регіональні студії». В посібнику представлено програму курсу, плани семінарських занять з методичними рекомендаціями до них, список рекомендованої літератури, орієнтовний перелік питань для самопідготовки.
Навчально-методичний посібник