ЧАСОПИС ІСТОРИКО-ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВИПУСК 3 - (:unkn) unknown (My University, 2011)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр всесвітньої історії та історії України Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з широкого кола питань розвитку історичного процесу від найдавніших часів до сьогодення.