Зарубіжна література ХІХ ст - Остапенко, Л. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У навчально-методичний комплекс увійшли всі матеріали, необхідні студентам філологічних спеціальностей заочної форми навчання для вивчення курсу зарубіжної літератури ХІХ ст. за вимогами кредитно модульної системи. Навчально-методичний комплекс містить робочу програму навчальної дисципліни, де визначено її зміст за модулями, вміщено завдання для самостійної роботи, перелік художніх творів, плани практичних занять, теми та вимоги до виконання індивідуальних наукових досліджень, переліки питань для підсумкового контролю, додано рекомендовану літературу та електронні ресурси.