Організаційно-методичні засади соціальних досліджень з використанням мережі Інтернет - Лисенко, Ірина Віталіївна (My University, 2020)
У магістерській роботі вивчені підходи щодо методології проведення наукових соціальних досліджень, визначено структуру та методи проведення дослідження. Визначені особливості соціальних досліджень та досліджень використовуючи Інтернет. Були визначені ресурси Інтернету для наукових досліджень. Визначено популярні технологій для онлайн-досліджень у зарубіжній практиці. Вивчено можливості використання у наукових дослідженнях форм, соціальних мереж Facebook та Instagram, месенджерів Telegram та Viber, сайтів онлайн-тестувань.
Keywords: Соціальні дослідження,; наукові дослідження,; методологія проведення досліджень,; мережа Інтернет