СУЧАСНИЙ СВІТОВИЙ ТУРИЗМ: РИЗИКИ ТА ФАКТОРИ, ЩО ЛІМІТУЮТЬ РОЗВИТОК - Квач, Євген Васильович (My University, 2018)
Магістерська робота на здобуття кваліфікації: магістр середньої освіти. Викладач географії, організатор з краєзнавчо-туристичної роботи Галузь знань: 01 Освіта Освітньо-професійна програма: середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: канд. геогр. наук, доцент Філоненко І.М. Рецензент: канд. геогр. наук, доцент Шовкун Т.М. Рецензент: канд. екон. наук, доц., зав. каф. туризму Чернігівського національного технологічного університетуЗеленська О.О.