Сучасні проблеми фізико-математичних наук та методики їх викладання Матеріали конференції - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2013)
Збірка включає матеріали доповідей, в основу яких покладено результати наукової роботи студентів ВНЗ України, а також магістерських, дипломних та курсових робіт з фізико-математичних наук, а саме: прикладної, вищої та елементарної математики, інформатики, програмування, моделювання, освітніх вимірювань, фізики, економіки та методики їх викладання. У текстах доповідей збережено авторський стиль подання матеріалу.
VIIІ Всеукраїнська студентська наукова конференція