Експлікація концепту «академічна доброчесність» в англійській мові - Жук, Іван Станіславович (My University, 2022)
Науковий керівник: Серебрянська І. М., доктор філол. наук, професор каф. прикладної лінгвістики, Рецензент: Ларіна Т.В., канд.. пед. наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики