ЗНАЧЕННЯ РАННІХ ПОРУШЕНЬ ВУГЛЕВОДНОГО ОБМІНУ В ПРОГНОЗУВАННІ РИЗИКІВ РОЗВИТКУ ПАТОЛОГІЧНИХ СТАНІВ У ЗДОРОВИХ ОСІБ МОЛОДОГО ВІКУ - Гладиш, Інна Володимирівна (My University, 2020)
Науковий керівник: д.б.н., профессор кафедри біології Кучменко Олена Борисівна