Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Педагогіка інклюзивної освіти» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня напряму підготовки 013 Початкова освіта - Гордієнко, Т. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Зміст методичних рекомендацій відповідає навчальному плану спеціальності 013 Початкова освіта та робочій програми з дисципліни «Педагогіка інклюзивної освіти». Згідно тем, включених до курсу навчальної дисципліни сформовано тематику лекційного курсу, практичих занять з метою закріплення здобувачами теоретичних знань, одержаних на лекційних заняттях чи в результаті самостійного вивчення необхідного матеріалу і одержання практичних навичок. Завдання до практичних робіт розроблені з метою формування професійних компетентностей і вдосконалення у здобувачів вищої освіти знань, умінь та навичок з дисципліни «Педагогіка інклюзивної освіти». Методичні рекомендації адресовані здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти, а також викладачам спеціальності 013 Початкова освіта у процесі вивчення навчальної дисципліни «Педагогіка інклюзивної освіти».