ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТУДЕНТІВ ЗНАННЯМИ У ПРОЦЕСІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2015)
У статті обґрунтовується важливість знань щодо художньо-смислової організації музичних творів. Розглядається найбільш оптимальний спосіб забезпечення студентів знаннями для активізації музичного слуху в процесі інструментально-виконавської підготовки.
Keywords: музично-слухова активність; музичний слух; художньо-смислова організація