Українсько-англійський тлумачний словник з менеджменту - Новгородська, Ю. Г. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2022)
У навчальному виданні представлено комплексне узагальнення понятійної термінології з менеджменту у контексті міждисциплінарного підходу, який уможливить перехід від тематичного вивчення навчального матеріалу окремих дисциплін до проблемно-орієнтованого, дослідницького рівня опанування фундаментальними знаннями у базовій системі підготовки фахівців з менеджменту. Укладач словника пропонує тлумачення слів і словосполучень, що найчастіше вживаються в сучасній маркетинговій та педагогічній термінології українською та англійської мовами.Розрахований на викладачів та студентів закладів вищої освіти, магістрантів, аспірантів, науковців та всіх, кого цікавлять проблеми управління в закладах освіти.
Ukrainian-English explanatory dictionary on managemen