Формування економічних уявлень у дітей старшого дошкільного віку засобом художньої літератури - Олійник, Вікторія Віталіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Аніщук Антоніна Миколаївна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: Фасолько Т.С., канд. пед.наук, доцент Матвієнко С.І., канд. пед.наук, доцент
Keywords: економічне виховання дошкільників; художня література в економічному вихованні дошкільників