Назви людей за родом діяльності в українській фразеології та пареміології - Науменко, Ірина Анатоліївна (My University, 2019)
Науковий керівник – Н. М. Пасік, канд. філол. наук, доцент кафедри української мови та методики її навчання. Рецензент – В. М. Пугач, канд. філол. наук, доцент кафедри української мови та методики її навчання. Рецензент – Н. О. Бондар, канд. філол. наук, доцент кафедри слов’янської філології, компаративістики та перекладу.