Життя присвячене книзі. До 500-річчя від дня смерті видатного італійського гуманіста, просвітителя та книговидавця Альда Мануція (1449-1515) - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2015)
Презентація висвітлює життя та творчий шлях видатного італійського гуманіста, просвітителя та книговидавця Альда Пія Мануція (1449-1515). Розповідається про унікальну колекцію "альдин", що зберігаються в Музеї рідкісної книги бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
До 500-річчя від дня смерті видатного італійського гуманіста, просвітителя та книговидавця Альда Мануція (1449-1515)