Тренінг комунікативної компетентності викладача - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2016)
Зміст навчально-методичного комплексу складають навчальна та робоча програми відповідної дисципліни "Тренінг комунікативно компетентності викладача", лекції, питання до семінарських занять, завдання до лабораторних, самостійної та індивідуальної роботи студентів. Комплекс доцільний для використання студентами спеціальності дошкільна освіта денної та заочної форми навчання, інших педагогічних спеціальностей, викладачами.
Keywords: тренінг; компетентність