Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення: збірник матеріалів VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (21 травня 2024 р., м. Ніжин) - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
До збірника увійшли статті й тези VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», яка відбулася 21 травня 2024 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала сто двадцять три молодих науковців із восьми закладів освіти України, Польщі, Австрії. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.