Ніжинська вища школа: викладачі і випускники : календар знаменних і пам’ятних дат на 2025 рік - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Календар знаменних і пам’ятних дат «Ніжинська вища школа: викладачі і випускники» на 2025 рік містить інформацію про видатних людей, чиє життя та діяльність пов’язані зі славетним навчальним закладом. Серед них – викладачі-ювіляри, які працюють і нині, також видання репрезентує педагогів минулого, що залишили помітний слід в історії університету. До щорічника увійшло 238 персоналій. Кожна персоналія доповнена короткими біографічними відомостями та вміщує інформацію про наукові і творчі здобутки ювіляра. Упорядники дотримувались визначення дат за Григоріанським календарем (новим стилем). Щорічник адресований науковцям, викладачам-педагогам, студентам та всім, хто цікавиться історією Ніжинської вищої школи.